Здравейте! Ние сме малко онлайн магазинче за чудеса. Запознайте се с Крилати Приятели отблизо!

В галерията и портфолиото ни ще откриете минали колекции Ангели на желанията, енергийни бижута, аксесоари и всичкото ни останало творчество.

Разгледай нашите работи 

Клиентите ни обожават

Личното отношение и специалното послание, което всяко едно от нашите чудеса носи. Положителната енергия, която влагаме във всяко едно от тях. Нашите подаръци са създадени с ръце, душа и сърце, с много любов и внимание – така че наистина получавате нещо чудесно!

С подробно описание

Повечето от нашите продукти пристигат при теб с подробно описание, което да ти помогне да разбереш по-добре идеята, предназначението и начина на употреба. И по-важното – винаги сме готови да отговорим, ако имаш въпроси!

Високо качество

Винаги се стараем да използваме качествени материали – бутикови луксозни хартии, полускъпоценни камъни, кристали и мъниста, подбрани с най-голямо внимание. Металните елементи са без никел, за да намалим риска от алергии. Цветовете и текстурите са внимателно съобразени едни с други, съблюдавайки принципите на контраст и хармония. Детайлите са изработени след внимателно експериментиране и изпробване на различни варианти.

Уникални

Много от нашите произведения са уникални – единични бройки, ръчна изработка и много рядко могат бъдат повторени. Това означава, че само ти ще имаш такова! Специално и неповторимо – също като теб!

Можеш да ни имаш Доверие

Най-добрият приятел е този, на когото можеш да имаш доверие. Можеш да споделиш висичко и той да те разбере. Това сме ние – приятели, готови да изслушат твоята молба, твоето специално желание и чрез онова, на което сме сособни с нашите таланти, да помогнем по най-добрия начин, който можем. С всеки клиент се стремим да създадем връзка, така че той или тя да се почувства специален. Защото онова, което е искрено и е направено от сърце няма как да се скрие – то винаги се вижда и личи.

 • Правилният избор

  Най-прекрасното в нас хората е, че сме различни. Всеки има нужда от специфично нещо в определен момент. И точно за този специален момент ние сме насреща – подарък сътворен от сърце за сърце. 
 • Идейни

  Работим в тясна връзка с Вселената и всички Музи, за да можеш да кажеш: “Точно това търсех!” -, щом намериш тук точно това, от което имаш нужда. 
 • Вълшебни

  Влагаме огромна доза любов гарнирана с аромат на канелена вяра, ванилова есенция за смелост, поръсени със щипка щастие и звезден прах за разкош. 
 • Бързо и лесно

  За омента най-бързо, лесно и удобно е да избереш подаръка онлайн. Затова и нашето магазинче предоставя тази възможност. Стискаме (сами на себе си) палци един ден да си имаме и местенце с истински адрес. 

Нашият екип

Всички до една вярваме, че съвсем нарочно сме се намерили. Хем си приличаме, хем сме различни и това дава огромно богатство на компанията ни. Всяка от нас има своите таланти, гледни точки, познания и знания. Учим се една друга и лека-полека вървим напред.

Ангелина Янева

Ангелина Янева

Създател, Главен Майстор и Автор

Повече от ясно е, че вярвам в чудеса, вярвам в нарочността на събитията и всякакви щуротии. Щастлива майка съм на две прекрасни момчета. Обожавана от мъжа на мечтите си също така. Харесвам хуабвите филми, разходки сред природата и пукотът на дървета в камината.

Маргарита Коновска

Маргарита Коновска

съ-Автор

Вселената слуша. ВИНАГИ! А в теб има велика сила. Силата да създаваш чудеса, да сътворяваш живота на мечтите си и след всяко изпитание да се изправиш и да продължиш напред. Обичам пътешествията по света и из въображението, хубавата храна за душата и тялото, истинските приятели и семейството си.

Теодора Абрашева

Теодора Абрашева

Съ-Автор и Творец

Обичам да творя и да помагам на хората. Обожавам да се забавлявам, да танцувам, да чета книги и да гледам докосващи филми. Вярвам, че Любовта ще спаси Света и Чудото започва от мен и теб. Сърцето ми е пълно, когато съм с любимите си хора и сред природата.

 

Повече за нас

Ние сме една истински добра компания (във вски смисъл на думата).

Харесваме се, подкрепяме се, вдъхновяваме се и си помагаме една друга. Постоянно се “четем” и обикновено едната казва мислите на другата.

Стараем се да правим нещата различно, нетипично, красиво и впечатляващо добре. Знаем на какво сме способни и въпреки това продължаваме да се учим, да търсим, да намираме и да се осъвършенстваме. Така че… най-доброто от нас тепърва предстои. 😉

Започнах с ангелска работилница малко преди Коледа през 2011-та. Тогава вече имах сайта Чудо Сега и ангелите бяха един от многото чудотворни проекти. Моята майка, Дарина Янева, ме научи как да правя ангели. Първите ангелчета бяха направени само от декоративна платнена хартия, едноцветна тел и червено сърчице. Това ми беше достатъчно, за да ме заплени идеята за вълшебните ангели и да започна да я развивам. И така вече толкова много време. 

Ангелина 

В началото бяха само ангелчетата. Но, колкото повече творях, толкова повече идеи идваха. И така към днешна дата АРТикулите и продуктите в Крилати Приятели са:

 1. Ангели за наричане на Желания
 2. Енергийни бижута
 3. Малки гривни за желания
 4. Ангелски лампи 
 5. Украса и Декор 
 6. Картички 2в1
 7. Играчки за елха и декорация
 8. Малки бухалчета

Разбира се – предстоят да бъдат осъществени още много идеи, върху някои от тях вече се работи. 


Най-големите награди, които получаваме всеки ден са отзивите, писмата и впечатленията от нашите приятели – клиентите. Най-удовлетворяващо е да получиш искрено писмо със споделени то сърце думи за това как ангелчето или бижуто са докоснали сърцето на своя получател. И за това от стрце БлагоДарим!

 

Творим, работим, създаваме, вдъхновяваме, изумяваме, впечатляваме, печелим доверие и сърцата на всички, защото го правим от душа и сърце. За хората.