Какво представляват Ангелите за наричане?

Ангелчетата са малки, нежни, красиви фигурки-камбанки. Направени с много желание, любов и внимание от мен, Ангелина. 🙂

  От какво са направени?

Използвам най-различни естествени (на 90%) материали – цветни бутикови хартии, картони с различни текстури, релеф и плътност, платове, пухчета, перца. С разноцвертни криле, блестящи одежди, медено гласче (имат злано звънче в себе си) и необикновена мисия.

pismoЗа какво служат?

Тези ангели са за наричане на желания. Ключовата дума в същност е посланието, поЖеланието, благословията – името на ангела. Има я към всяко ангелче – насочваща е и ще ти помогне да избереш за ТЕБ или за ПОДАРЪК на друг човек. Същнското наричане на ангелчето е ЛИЧЕН момент и става само от неговия притежател, за да се спази закона за свободната воля. Ангелчето може да се сложи на видно в дома или работата място. За да може всеки път, щом го видиш да се сещаш какво си го помолил и така да изпращаш позитивни мисли за желанието си. А когато искаш да го повикаш или просто да се развеселиш, да раздвижиш енергията, можеш да го раздрусаш, за да зазвъни скритото в него звънче.

С какво и как се нарича/орисва?angelski poslania napatstvia molitvi ot krilati priateli pismo

В ръчно рисувания плик се намира и сърчицето на ангелчето. Сърчицето е малко, червено и е самозалепващо се.  Именно чрез сърчицето ангелчето “оживява” – докоснато от своя притежател то се орисва с неговата енергия и така се кръщава. Докато сърцето му се “дава” се прави и наричането.

Към всяко ангелче има Ангелски послания в ръчно рисуван плик за писмо с чудотворна марка “Чудо Сега”. Написани лично от мен, Ангелина, имат за цел да помогнат в задаването на по-конкретни желания, промяна на мисъл-формите, създаване на нови утвърждения и убеждения; пълни с положителна енергия своеобразни малки молитви. Можеш да ги използваш като оноснова и да ги промениш така, че да бъдат в пълен синхрон с твоята енергия и моменти потребности и състояние. Спокойно, можеш да се справиш.

Ангелчето пее със златно гласче-звънче. Въжможно е ангелчето да има силен или по-тихичъг гласец. И това е нормално. Ако се случи да имаш по-тихо ангелче, то това може да означава да се притихнеш и да чуеш по-добре какво ти нашепва ангелчето (вътрешния ти глас).


Какво съдържа основният комплект “Ангел на желанията”?

✔ Ангелче – уникат, ръчна изработка ✔ Ръчно рисуван плик за писмо ✔ Авторски ангелски послания-напътствия ✔ Сърчицето на ангелчето ✔ Бяла подаръчна кутия с прорачен капак ✔ Луксозна (тишу) хартия (различен цвят)

KAKVO IMA V KOMPLEKTA NA ANGELCHETO ZA NARICHANE NA JEALANIA

Как да поръчам?

Разгледай всички ангели в категория “ангели”.  Виж кое ангелче ще ти намигне и привлече. Добави го в количката. В случай, че харесаното от теб ангелче го няма налично (пратено е на някого)? Тогава отправи молба за СПЕЦИЛАНА ПОРЪЧКА и ще бъде сътворено ангелче специално за теб или за подарък! Можеш да пиеш през контактната форма на сайта или да позвъниш, ако поръчката е по-особена или специална.

Колко време отнема направата на специална поръчка?

Обкновено става в рамките на 24 до 48 часа. Възможно е и по-бавно – в зависимост от обстоятелствата – винаги уведомявам за срока. Сътворявам всяко ангелче с внимание и любов – можеш да си уверен/а, че ще бъде специално и красиво. Старая се много и затова понякога е възможно поръчката да отнеме малко повече време, като се съобразявам се с изискванията на клиента. Затова има случаи в които поръчката може да отнеме един, два, три или седем дни. Най-често изработката, заедно с изпращането и получаването отнема около ТРИ дни.