Как се правят Ангели за Любов за Свети Валентин

Дойде месецът на Любовта и е време за колекция ангели за любов за Свети Валентин.   Този път ще бъде много специална и красива. Преди седмица ходих до едно вълшебно магазинче, уж само за няколко бутикови картони и хартии, а то какво стана – излязох с една камара! Ама какво се очудвам? То винаги сатва така 🙂 А докато аз творя, работя  (и гледам бебето) моят мъж ми носи цветя.
Какви са стъпките, които следвам в направата на всяка специална колекция е:

– Избирам внимателно всеки лист хартия и картон
– Изрязвам първо роклите, телцата на ангелчетата
– След това изрязвам крила – най-различни размери
– Следващата стъпка е да поставя главичките на ангелчетата, ръчичките и ореола на всяко едно
– После композирам крилата – за да съм сигурна, че ще паснат точно и ще станат красиви и впечатляващи
– Идва моментът да им сложа звънчето – гласчето, което се крие във всяко едно от тях
– Поставям специална лепенка отвътре с надпис “Крилати Приятели”
– Довършвам детайлите – слагам украса от кристали, специално фолио, както и пухче – перце

И… Готово! 🙂 
Сега имам огромен набор от хартии и картони със сърца, светя, свежи цветове и прекрасни елементи. Даже се прокрадват и стилове като “vintage”, “boho”, “chick & shabby”. Или казано иначе – азнгелите ще носят много романтичен дух, специална енергия и аромат на ванилия. Не, няма да ги ароматизирам, просто така ми дойде. Открехвам ле-е-е-е-е-ко вратата на работния процес, за да видите ангелите “в съставните им части” преди да ги направя съвсем истински и готови за отлитане за подарък за Свети Валентин. До сега, толкова години, ангелите винаги са отлитали много бързо, защото са нестандартен подарък за този ден на влюбените. И клиентите казват, че такъв подарък се запомня. Вълшебен е и помага на желанията да се сбъдват. Пуснала съм си музика с дъжд! Да, дъжд. Хем джаз, хем дъжд. Една приятелка ми го прати и веднага му се насладих. Та, ангелите ги правя в много прекрасна обстановка. Пусни си и ти музика с дъжд от тук. 
Какво представляват ангелите и за какво служат можеш да прочетеш ТУК.  Влюбените не само в своята половика, сродна душа или партньор в живота, ами и в себе си, в живота, в семейството си, в работата си.  Помня,че на един щанд, който имахме преди две години, една дама купи ангелче за своя мъж, който е пилот. За да го пази, докато е в небето. Толкова мило, нали? Още потръпвам проятно, когато се сетя за този момент.   
Така че ангелите са един разкошен подарък, много различен и нестандАРТен за мъж за Свети Валентин. Статията ще допълня с готовите Крилати Приятели, когато съм готова.  Благодаря за вниманието, харесването, споделянето!  Разбира се, че приемам отсега специални поръчки на ангелчета изработени за специален за теб човек. Един подарък от сърце за сърце за деня на виното и любовта.
РАЗГЛЕДАЙ ДРУГИТЕ АНГЕЛИ И СПЕЦИАЛНИ КОЛЕКЦИИ, КОИТО ИМА В МАГАЗИНА. МОЛЯ, ЦЪКНИ ТУК. 😉