Всички нашипродукти за ръчна изработка, в повечето случаий са единствена бройка. Изработенис много внимание, нежност и любов. Винаги можете да отправите Вашето желание закойто и да е от артикулите, за да бъде изработен по поръчка специално за Вас.

– Ангели –

Ангелите занаричане са уникати, изработени на ръка от бутикови картони и хартии. ВсякоАнгелче има сърчице, което се залепя и се докосва с Вашата собствена енергия. Вмомента на залепянето се задава МИСИЯ на Ангелчето (нарича се), като сесъблюдава принципът за свободната воля. Може да се направи изключение, акополучателят е дете под 7 годишна възраст – тогава възрастният извършванаричането. Всяко Ангелче има звънче, което символизира ангелския глас и можеда се повика с него. Всичко пристига в подаръчна кутия с красив ръчно рисуван плик,в който се намира сърчицето заедно с упътване и примерни благословии, коитоможете да промените според желанията си.

Ангелите саизключително подходящи за подарък за Коледа, Великден, Деня на християнскотосемейство, кръщене, имен ден, рожден ден или друг личен празник.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ЗА АНГЕЛИТЕ ТУК
 

– Ключодържатели, Аксесоари, Талисмани –

Изработени сестествени кристали и материали. Подходящи за аксесоар на чанта, цип, дреха,допълнение към друго бижу или ключодържател. Подходящо за дами и деца.

– Енергийни ангелски гривни и бижута AngeLOVE

Уникати. Авторски,ръчно изработени с естествени кристали и материали, внимателно подредени исъобразени с цветовете, характера и енергийните вибрации на съответния камък.Всяко бижу съдържа Ангелски елемент – крилце, перце или Ангелче, който да Винапомня, че винаги имате закрила и подкрепа от своя личен Ангел-пазител – нужное само да я потърсите. Стилно и елегантно бижу, подходящо за подарък. 

ВАЖНО: Металнитеелементи са БЕЗ никел, но все пак е възможно да предизвикат алергични реакциипри хора с поносимост ЕДИНСТВЕНО към благородни метали.


– Дискове / Електронни Книги и Сборници

Сборник ЧУДО СЕГА – Красиво изработенелектронен сборник в 284 страници на Ангелина Янева и Маргарита Коновска с краткиавторски текстове, писани в рамките на 5 години. Съдържа напътствия, идеи,медитации, вдъхновения, мотивации и други описания, които да ви помогнат да сепревърнете в истинско ЧУДО. Защото според авторките ЧУДО си ти, когато сеЧУвстваш ДОбре и всичко е възможно, когато си в добро благоразположение надуха. 

Тъй като нашите бижута съдържат кристали, а всеки кристал поема енергията на този, който се едокосвал до него, ако желаете да почистите бижуто от чуждите енергии, гопоставете в кристална чаша с морска сол БЕЗ ВОДА и го оставете да престои от 12 до 24 часа. Постъпвайте по същия начин, когато искате да я почистите от енергийнонатрупване (препоръчително е поне веднъж на 3 месеца).

 

Сваляйте бижутата,когато спортувате, къпете се, влизате в морето или вършите домакинска работа! Избягвайте да мокрите, за да предпазите металите от потъмняване. 

 

За гривните сластична корда – надявайте ги на ръката си с приплъзващо движение, катоизбягвате прекомерното разтягане! По този начин ще удължите живота на своетобижу. 

 

Пазете от силнидърпания, закачания, удари и изпускания върху твърда повърхност!

 

Бижутата съссребърни елементи (сребро проба 925) почиствайте от потъмняване, като третиратеЕДИНСТВЕНО сребърния елемент с подходящото почистващо вещество (полираща паста,сода за хляб и др.)

Всички нашипродукти са ръчна изработка, в повечето случаи са единствена бройка. Изработенис много внимание, нежност и любов. Винаги можете да отправите Вашето желание ипредпочитание за който и да е от АРТикулите, за да бъде изработен по поръчкаспециално за Вас. 

ДА, внаги! Предлагаме комбинирани пощенски разходи, ако си поръчате повече от един продукт. 

Доставката се изчислява на база всички артикули в пазарскаат количка – на тяхната стойност + % НП (наложен платеж)

Доставката чрез Български Пощи се изчислява допълниелно. Ще се свържем с вас за подробности.

ДА, спредварителна уговорка.  

Поради естеството на нашите продукти – бутикови, единични бройки, специална изработка, и сравнително ограничения инвентар, това не е възможно.

Всички по-големи специални поръчки са въпрос на договорка. Ако желаете да на правите такава, свържете се с нас! 

В ръчно рисувания плик се намира и сърчицето на ангелчето. Сърчицето е малко, червено и е самозалепващо се.  Именно чрез сърчицето ангелчето „оживява“ – докоснато от своя притежател то се орисва с неговата енергия и така се кръщава. Докато сърцето му се „дава“ се прави и наричането.  
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК.

Ангелчетата са малки, нежни, красиви фигурки-камбанки. Направени с много желание, любов и внимание от мен, Ангелина. 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК.

Обикновено от 24 до 72 часа. Разбира се, зависи какво и колко се поръчва. При всички случаи ще се чуем или виидим лично, за да уточним детайлите. 

 Поръчката ще бъде обработена в рамките на 24 до 48 часа и ще бъде изпратена след това – ще бъдете уведомени по имейла и/или телефона за потвърждението й. По имейла ще бъдете известени, когато вашата поръчка е изпратена.


 В натоварени дни (празнични дни, промоционални дни и т.н.) е възможно вашата поръчка да бъде забавена. Ще бъдете уведомени!


Изпращаме от понеделник до петък в рамките на работния ден. Поръчканаправена след 18:00 часа минава за обработка към следващия ден. Поръчканаправена в почивен ден се обработва и изпраща в първия работен ден след това.При специални обстоятелства, които изискват Вашето търпение относно доставкатаще бъдете уведомени своевременно.
 

ПРИМЕР (датите ичасовете са примерни):

Поръчка направенана 01-ви май в 16:34 ще бъде изпратена на 02-ри или 03-ти май. И ще бъдеполучена от вас 24 часа след като куриерската фирма я приеме.

Поръчка направенана 01-ви май в 18:09 ще бъде изпратена на 03-ти или на 04-ти май. И ще бъде полученаот вас 24 часа след като куриерската фирма я приеме.

 

ВАЖНО: С грижа заклиента винаги можем да направим изключение. Ако поръчката ви е спешна –най-лесното, което може да направите, е да се обадите и да обсъдим възможносттаза по-ранно изпращане на пратката. Възможно е да има оскъпяване – зависи оттова какво точно желаете.

Да, предлагаме доставка извън България. 

Използваме Български Пощи, както и куриерските услуги на Рапидо и Спиди. Пратките са препоръчан колет (Български Пощи),проследяващ номер и застраховка (за всички видове доставка). Пристигат успешно и навреме.

Ако живеете извън България и желаете да направите подарък на някого тук, в България, можете да го направите! Свържете се с нас за подробности и ще направим изненадата на ваш близък възможна! 

Бижутата на Крилати Приятели е в рамките на 3 месеца от датата на изпращането им. Гаранционното обслужване включва подмяна на счупено или повредено бижу в следствие наизработката. Скъсана корда се подменя и се пренанизва безплатно. Пощенскитеразходи се поемат от клиента. Гаранцията отпада, ако не сте се грижили правилноза бижуто си.