НАПРАВИ СИ Украса за Великден

За пореден път моя син Калоян ми е вдъхновение! Точно на Цветница с него правихме украсени истински яйца (кухи) за училищен Великденски базар. Засърбяха ме ръцете да направя нова Великденска украса, която да предложа тук. Мина ми през ума, че може би е късно, остава седмица до Великден, но си казах, че щом е дошла Музата и с нея вдъхновението ще творя пък каквото стане.

бърза и лесна великденска украса Яйце от картон и хартия за ВеликденПредложението ми за украса се състови в два варианта – един много бърз, и един много увлекателн и приятен.

ПЪРВИ – готов комплект, направен ръчно от мен, готов за украсяване и декориране на дома. Състоящ се от 7броя красиви ангелски яйчица в различни цветове, направени от свежи бутикови хартии и картони. Всяко едно си има панделка , с която да бъде закачено навсякъде и/или клечка, която да получжи за по-лесното добавяне на украсата към великденската маса, в саксия с цветя, ваза или друго място – уточнява се допуълнително при поръчката дали да има или не. Това е по-лесният и бърз вариант. Поръчваш днес и идва утре или вдруги ден при теб!

ВТОРИ – компект от типа “направи-си-сам”. Състоящ се от богат набор от материали за изработването на 7 красиви великденски яйца от картон за украса и декорация на Великден у дома. Състои се от:

 • 7бр. различни по цвят основи от твърд перлен картон с дупка
 • различни цветни хартии, готови и изрязани, за да паснат върху основите
 • 7бр. различни сатенирани пандели, които да послужат за доукрасяване
 • 7бр. различни по цят и текстува ангелчета (състоят се от две части)
 • 7бр. перца
 • допълнителни елементи за украса – изненада от мен!
  • Комплект украса за Великден яйца с ангелчета за децаВсеки комплкет “направи-си-сам” ще съдържа еднакви елементи, с малки изключения в хартиите, например, за да има всеки дом своя уникална украса. По-красивият, забавният, по-творческият и вдъхновяващ вариант, който може да се превърне в забавление за теб и приятелки, за децата и цялото семейство! Защото е лесно, забавно и приятно да се твори! За направта на всички 7 яйца ще са ти необходими максимум два часа, в които да се развихриш. Имаш пълната свобода да определиш как ще изглежда твоята великденска украса. Най-хубавото е, че от теб се иска само да ги сглобиш. Едно сухо лепило ще ти свърши работа. Много е лесно и приятно, повярвай ми!
 • Цената на първия комплект е 17.90лв.
 • Цената на втория комплект е 15,90лв.
 • ДОСТАВКАТА е до адрес с куриери Рапидо: 3.85 лв. за София и 4.80лв. за другите градове. 
За момента приемам поръчките по телефона или по електронната поща. Можеш да използваш формата ни за контакт през сайта или да се обадиш (0878818372 – имам и Вайбър и можеш да ми пишеш и там). Хайде, остана малко до Великден, а това предложение е чудесно и е точно за теб! С великденско намигване, АН п.п. Статията ще бъде обновена и допълнена с още снимки малко по-късно. Яйца за закачане от картон и цветни хартии