Ангелите и Пълнолунието в Овен – какви са темите за размисъл?

Пълнолуние в Овен, 5-ти Октомври. На преден план са темите за връзките, партньорствата, любовта, баланса, взимането на решения, намирането на компромис. 

Прочети още за ПЪЛНОЛУНИЕ В ОВЕН – върху какво имаме да работим?

   

 

 

Значи отново можем да повикаме на помощ и Архангел Михаил да изчисти енергиите. Да отсече със своя огнен меч всичко излишно прикачено към нас – етерните връзки, свързващи ни със стари и непотребни ситуации, емоционални връзки от всякакво естество. 

 

 

 

В момента луната (покровителства се от Архангел Гавраил) е осветена и полята със слънчева светлина (слънцето се покровителства от Архангел Михаил) и двата най-силни ангела действат в синхрон, като превес взима Михаил.

 

 

 

Оставете се на бушуващите страсти и емоции, оставете ги да излязат и все пак бъдете внимателни. Действайте със замах, но възможно най-осъзнато.

 

 

 

Всичко може да бъде поправено, скрепено, изгладено и полято със златната ис ребърна светлина, бликаща от сърцата на Архангелите. Фокусът по пълнолуние е за изчистване – физическо, духовно, емоционално. Имаме да извисяваме нергиите, след като сме се освободили от непотребните и ненужните ни вече. Визуализирайте енергията на Арх. Михаил – бликаща и златна, с блестящи пурпурно-лилави нишки, минаваща през вас. Вижте Арх. Михаил застанал зад вас в пълното си великолепие и итсичащ с огнения си меч, етерните връзки от гърба ви, които ви свръзват с непотребн ситуации, емоции и хора (мислете за онова, което праща като послание за отработване Овенът – връзките, партньорствата, любовта, баланса, взимането на решения, намирането на компромис.) След като почувствате облекчение, пуснете отново златната светлина да излекува местаат на отрязаните нишки. Визуализирайте с чувство на благодарност бликаща от луната сребърна светлина с брокатени сребърни нишки, която ви облива и минава през вас като мрежа. Вижте Могъщият Архангел Гавраил, който благославя тялото, ума и духа ви. Благодарете за изчистването и от негова страна, благодарете за това, че ще в преведе през поредното предизвикатлство с лекота. Освободете се напълно от напрежението. Дишайте дълбоко, с усмивка и извадете напред чуствтото на спокойстиве и смирение, което ви е обляло. Тази вечер можете да оставите кана с вода, дрехи, талисмани, бижута и всичко, което ви хрумне навън, да се пропие с божествената лунна и архангелска енергия. Ако имате от моите Ангели за Наричане на желания – извадете ги и тях навън (или оставете на прозореца с пряк достъп до лунните лъчи), за да се заредят. Без збачение от тяхното име и посланието, което носят.

 

 

 

По-късно днес очаквайте великолепна, нова и много вълшебна серия с ангели за наричане на желания – Архангел Михаил и Аврхангел Гавраил ТУК в, магазинчто ни angeli.chudo-sega.com

 

 

 

 

С много усмивки,

 

Ангелина

 

<3 <3 <3 Снимка