Лунна Баня – изчистване на енергиите с Архангел Михаил

По пълнолуние е време за изчистване и пречистване. Лунна баня, дори изчистване на организма с английска сол – своеобразна лунна диета. Зададох въпрос към архангелските лечителски карти на Дорий Върчу “Ангелска терапия”, коя е картата за днес? И докато цепех тестето, картата буквално изхвръкна от него. Съвсем не се  очудих, когато видях името й:

Архангел Михаил – означава подобен на Бога. Премахва всички въздействия на страха, закриля вас и близките ви; изчиства енергийно; вдъхва ви кураж и ви дава опора, когато ви предстоят изпитания. Ако планирате да направите промени в живота си, ако планирате да напуснете работа или да прекратите една връзка, помолете го за помощ и съвет, за да продължите безстрашно напред. Освен това той може да ви съдейства да откриете житейската си мисия и цел, както и да ви покаже коя е следващата стъпка по вашия духовен или професионален път.                                                                                                                                       

Какво е необходимо да се направи: За повече кураж и увереност, кажете следните думи от сърце:

“Архангел Михаил, сега те призовавам. Моля те, дай ми твоя меч и своя щит на мира и ми позволи да се осланям на твоята сила и кураж. Помогни ми да разбера и да усетя, че съм в безопасност и имам емоционална, физическа, финансова, енергийна и духовна защита. Благодаря ти!”

Разбира се, може да добавите и свои думи, както го усещате и чувствате! Пълнолунието е мощно енергийно събитие, което помага да съблечем посивялата и ненужна дреха на умората, обидата, тъгата. Помага да простим, да кажем лесно: “Здравей, обичам те!” на новото ни “Аз”. А, ако комбинираме молитвата с лунната баня, със сигурност ще се получи много по-добър краен резултат! Запомнете, че усмивката е изключително важна съставка, за да се чувствате добре.

Какво представлява лунната баня? Това е едно своеобразно изкъпване, измиване на нашето физическо, ментално и духовно тяло в сребърните лъчи на Луната. Представяме, си как всичко негативно, отрицателно и това от което ни е страх се отмива от нас. Отива си, за да дойде на негово място нещо още по-добро. 

Пожелавам ви едно прекрасно пълнолуние и ново начало – на чисто!

Още за Арх. Михаил може да прочетете в статията “Магията на слънцето”.

С обич, Ан!

ОЩЕ СТАТИИ ЗА ПЪЛНОЛУНИЕТО И ЛУННАТА БАНЯ в чудо сега: 

ЕДНО   ДВЕ    ТРИ

Снимка