Гривна за Желания – Пожелай. Повярвай. Получи.

Наистина ли има гривна, която помага на жеанията да се сбъдват?

Нещо мъничко, червеничко с ангелско крилце, в което можем да закодираме енергията на желанията си? При това по всяко време?

Да… има…  🙂

Очите затвори. Желание си намисли!
Във възела го завържи…

… и готово. Толкова е просто.

Когато гривната се скъса или падне сама – желанието ти се е осъществило или скоро ще се осъществи, защото закодираната в него енергия се е освободила и е отишла на небето – при ангелите. 🙂

Можеш да си пожелаеш каквото ти е на сърцето, когато и да е

В момент на трудност, когато имаш нужда от повече сила, вяра и надежда да ти се случват хубави неща, да ти се сбъдне някое съкровено желание, можеш да си завържеш гривна на желанията.

Завържи я на себе си или дай на някого, който ти мисли доброто. Докато завързваш гривната (можеш да направиш колкото възела искаш) си мисли за онова, което желаеш.

Пожелавай в положителна форма. Точно. Кратко и ясно.

Можеш да вържеш гривната и по новолуние,

за да увеличиш силата и да си в „точния миг на точното място“. Нали тогава се завихрят енергиите на новите начала? Товгава се пишат и наричат желания.

Защо е червена?

Червеното е символ на здарве и сила. Символ на защита. Енергийната вибрация на червеното отговаря на оначи чакра в нашето тяло, която на свой ред отговаря за метериалното, за материализирането на желанията ни.

Червеното е един от основните цветове в шевиците на българската носия. А къде се везат шевиците по дрехите? На местата, които трябват да бъдат защитени. Местата, по които може да „взлезе“ някоя неичста енергия.

По ръцете – китки, над лактите. По тялото – около врата; оптед на гърдите по слънчевия сплит. По краката – глезените и около колената.

Гривната за желания е една своеобразна мартеница, която е ясно  каква магическа сила има, каква по-висша цел има.

Затова и конецът е червен, памучен, вместо изкуствено изтъкана врърчица.

Едната може да се носи целогодишно, а другата, заради шарката си, в началото на годината.

Ами ангелското крило?

То символизира подкрепата свише. Да знаеш, че освен за тези конкретно наречени и завързани в гривната желания, до теб ВИНАГИ има един ангел-пазител или ангел-хранител, който да те пази, да ти помага и закриля.

Какво се прави с гривната, когато се скъса?

Ако усетиш момента, в който гривната пада – можеш да се радваш! И да благодариш. С усмивка завържи гривната на дърво (плодно най-добре по препратка на мартеницата и е най-добре да е през пролетта, през другите сезои използвай другите методи), зарови я в земята или я пусни на течаща вода.

Под течаща вода се има предвид тази, която се движи постоянно и сама. Тази в тоалетната не се брои, както и в езера. Река, поток, водопад, море – са най-добрите ваиранти.

Ако в един момент видиш, че гривната я няма – пак се усмихни и благодари! След това продължи деня си по обичайния ред и спази правилото: „Пожелай и забрави“. Недей да се чудиш „кога ще се сбъдне желанието“ или „защо желанието не се сбъдва“.

Лесно ли се къса гривната? Сбъдват ли се желанията?

Да. Къса се, къса се. От многобройните отзиви „след скъсеането“ знам, че се къса. Обикновено получавам съобщения и писма с думите:

„Гривната се скъса! Желанието ми се сбъдна. Верме ми е за нова гривна.“ – Йоана Т.

„Крилати приятели,от извесно време нося гривната.През това време си намерих работа,а днес получих имейл от Чикаго,че съм наградена в конкурса“Изящтното перо“,за стихотворение.Много съм радостна!
Благодаря Ви мои крилати приятели! Случват се хубави неща-работа,приятелства,прилив на енергия,топлина и мир.Любов-разбира се!Любов! – Елеонора К.

Моите гривни, които съм си връзвала сама на себе си, досега не съм усещала когато са падали. Само последната усетих. И да, получавала съм онова, което съм си пожелавала.

Ако дълго време гривната не се къса какво се прави?

Има и таквиа случаи, много рядко се случва, но, ако все пак нещата станат „много на зор“, то тогава РЕЖЕТЕ ПРЕЗ ВЪЗЕЛА! Това е.

Можеш да поръчаш такава гривна

веднага ТУК – нашия онлайн магазин за КРИЛАТИ ПРИЯТЕЛИ

С поЖЕЛАНИЯ за сбъднати желания и повече скъсани гривни,

АН