Поради естествеото на и вида на нашите ръчно изработени артикули в момена нашият магазин Крилати Приятели не предлага смяна или връщане на продукт след използването му, отварянето му и т.н.

Смяна може да бъде направена в случай, че сме изпратили погрешен артикул; в случай, че артикулът е пристигнал повреден и това е установено пред куриера-доставчик или в офиса на куриерската фирма.

В случай, че смяната е неизбежна и е по желание (вина) на клиента разходите по доставката в двете посоки се поемат от клиента. 

Въпреки това нашия екип е отворен и гъвкав за решения в полза на клиента, защото желаем щастливи клиенти, и в случай, че възникне подобен казус сме насреща за решение, така че и двете страни да са доволни. 


Моля, използвайте формата ни за КОНТАКТ, за да се свържете с нас. 

Какво е уникат и ръчна изработка?

Думата“уникат” произлиза от латнската дума unicus, производна наunus (едно), с други думи –единствена и неповторима бройка.

Ръчна изработкаозначава, че всичко е проектирано, създадено, изработено, сгловено и изпълнено на ръка. Елементите (картони, хартии, полускъпоценни камъни, кристали, мъноста, украси и т.н.) са подбирани  със специално внимание, като често се ограничени, лимитирани колекции и източници. Поради тази причина рядко могат да бъдат повторени. Товаподсигурява и уникалността на произведението. Придава особен чар на продукта. Показва лично отношение и специално внимание – веднъж от този, който го е изработил и втори път от този, който го купува и подарява. Този, който има продукт направен на ръка при нас, може да бъде сигурен, че друг няма да има такъв!

Гаранция в срок от 3 месеца от датата на изпращането им имат нашите бижута.

 Гаранционното обслужване включва:

  •  Подмяна на счупено или повредено бижу в следствие на изработката.
  •  Скъсана корда се подменя и се пренанизва безплатно.

    Пощенскитеразходи и в двете посоки се поемат от клиента, както и липсващи мъниста и елементи. Разходите по изпращане могат да бъдат премахнати в случай на допълнителна уговорка между клиента и нашия екип, както и, ако бижуто се донесе и вземе лично на място. 

    Гаранцията отпада, ако сте се грижили неправилно за бижуто си направено от Крилати Приятели.