БЯЛА НЕДЕЛЯ – разпродажба в магазина

Някои правят черен петък (black friday), аз пък реших предколедно да направя бяла неделя (ще го патентовам! :)) с настроение за КОЛЕДА. В рамките на ден или два (предстои да реша) някои от продуктите, включително и новите вълшебства ще бъдат на специални цени! Подготвила съм и подаръци и изненади! Да видим какви…

КАКВО НОВО ИМА В МАГАЗИНА:

КОЛЕКЦИЯ БЕЛИ АНГЕЛИ – много изискана и красива колекция, в която съм вложила много внимание и любов, закодирала съм вълшебна енергия почерпена от красиви места в Испания. Оттам именно купих и много красиви дантели, които използвах за направата на ангелите.
РИСУВАНИ ЧИНИИ – най-новата ми страст. Рисувани чаши и чинии с професионални маркери (които се пекат на висока температура) за порцелан.
ДВА ВИДА АНГЕЛСКИ КЪСМЕТИ И ПОСЛАНИЯ – 32 кратки и шарени малки вълшебства за всеки ден.
КОЛЕДНИ ВЕНЦИ от Nesch Decoration – Авторката се казва Ангелия и твори прекрасни вълшебства.  Аз лично имам два нейни weneca, пролетен и есенен, я поканих да сътвори и ангелски за моя магазин.
КОЛЕДНИ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ-ТАЛИСМАНИ  – познаните ви вълшебни и красиви аксесоари за вашите ключове или чанта, но този път с коледни висулки, които могат да се махат, за да си ги носите с радост през цялата година.
Тъй като всичко правя сама, е възможно да им забавяне с обработката, изпращането и изработката на поръчките. Моля за разбиране. И отново моля ангелите да ми пратят точните помощници за магазина, защото имам огромна нужда от тях, а и ми е голямо предизвикателство да правя всичко сама! Ако ТИ мислиш, че можеш да ми помогнеш, защото имаш познанията, взъможностите и желанието – пиши ми едно писмо, за да ти кажа от какво точно имам нужда и може пък ангелите да те пращат!
Предварително ви Благодаря, че ще изберете вашите подаръци и вълшебства за Коледа (а и не само) от магазинчето Крилати Приятели!
Следете фейсбук страничката за обновления и подробности!
Поздрави,
АН

Views: (248)