Ангелско послание за седмицата – 15-ти Януари

    Здравейте, приятели! Ангелско послание избрано произволно от моите 44 ангелски послания за тази седмица е: Благоразположение на звездитеВсичко е подредено по най-добрия за теб начин. Довери се и повярвай в Божествения ред. 

Обървни внимание на чувствата, мислите, идеите ивсички усещания, кото те спохождад в мига, в който обърнеш поглед към звездите или си помислиш за тях. Тези малки светлинки действат в едно, в синхрон с могъщия космичен план затвоето благополучие и за най-висшето благо на всички хора. Точно в този момент,онова, за което питаш е на път да се подреди или вече е подредено, просто сеиска да проявиш малко търпение и доверие, докато го видиш с очите си.

Стара мъдрост гласи: „Виж го със съсрцето си, за да го видиш в ръцете си”.   Допълнителни значения: Купи си карта на звездите; Посети курс, семинар или творческа работилница свързана с астрологията и подредбата на небесните тела; Твоите близки от небесата са твоите звезди, които те поздарвяват; Заиши се на курс по шофиране; Носи бижу, в което има елементът звезда.

Ангелчето от снимката е Архангел Гавраил и можеш да го поръчаш сега. ЦЪКНИ ТУК.

Всекидневни ангелски послания публикувам всеки ден в нашия Инстаграм профил. ПОСЛЕДВАЙ ни и получавай ангелско вдъхновение всеки ден! ЦЪКНИ ТУК.

С усмивки, АНгелина 🙂