АНГЕЛСКИ ЩАНД ЗА КОЛЕДА

За всички, които оставят пазаруването на подаръци за последните дни преди Коледа и за тези, които обичат да се наслаждават на приятната и уютна атмосфера, създадена от авторите на ръчно-творчество, заповядайте на Коледен базар на изкуствата в Гранд Хотел София, ул. Гурко 122-23 декември, 11:00 – 19:30 часаВХОД СВОБОДЕН

Крилатата ни новина е, че наистина в посления момент успяхме да се включим във вълшебния базар на изкуствата и творческите занаяти, в който участваме всяка година 😉 Ангелите съдействаха и се намери място и за нас!

Каним те на среща там! С хрупкаво ангелско вълшебство с меки нотки аромат на щастие, радост, благоденствие и чудеса сме приготвили за вас сега. Ела и късмет от твоите крилати приятели получи, с блестунки душата си украси и от усещането за вдъхновение се усмихни!

 Ще има много красоти на специални цени – ангели за наричане, бижута за чанта, рисувани чаши, играчки за елхата с ангел-пазител, талисмани с послания, гривни за желания, други бижута.

 Можеш да поръчаш и онлайн с 15% отстъпка с КОД: KOLEDA до 20-ти декември в нашия магазин: angeli.chudosega.com Кодът се активира при поръчка за сума над 30лв.

 Очакваме те,

Ан и Мег от КрилатиПриятели

 Снимки: Авторски архив и също  https://www.facebook.com/boryanailievaphoto/