Ангели на помощ за бебе Дилян

Главната мисия на нашите крилати приятели от хартия е да помагат. Да помагат на желанията да се сбъдват. Да се сбъдват по-лесно, по-леко и по най-добрия начин. Да даряват добро, да вдъхват надежда, сила, кураж и добра енергия, че всичко ще е наред, че всичко е наред и се случва за добро и по най-добрия начин. Затова реших да “пратя” на мисия за добро 4 от тях. В помощ на едно малко сладко бебе, което се бори всеки ден със своята мама за живот и здраве.

“Благотворителен базар – Живот за бебе Дилян”. След като не ми се получи с няколко чифта обувки реших да предложа това, което умея най-добре – своите ангели. Веднага се намериха дами, които отвориха сърцата и домовете си за тях. Преведоха сумата за всяко ангелче директно в банковата сметка на бебе Дилян. Така ангелите помогнаха да се събере сума от 3х30лв. + 1х40лв. общо 130лв. в сметката на малкия герой! Наистина бях очарована и от сумата и от бързината, с която отлетяха ангелите.

Ако и ти имаш нещо хубаво и красиво без да е задължително да е ръчна изработка от теб, предложи го в групата. А можеш и директно да преведеш сума по банковата сметка за лечеието на Дилянчо.

Ето как можеш и ти да помогнеш:

  1. По дарителска сметка : Дарителската сметка е в ОББ: IBAN BG61UBBS80021045081040 BIC UBBSBGSF Титуляр: Дилян Христов Христов
  2. DILYAN HRISTOV HRISTOV PAY PAL : dundio.hristov@gmail.com
  3. Чрез онлайн сайта – http://qki.bg/offer.php?offer_id=1666
  4. Като купиш нещо от гурпата

ЗаЕдно можем повече! АН